Skip to content

Contactformulier

Voor het maken van een afspraak of informatie kunt u mij bereiken op telefoonnummer: 06-51557278. U kunt mij ook e-mailen of het onderstaande formulier invullen.

  Afspraak voor:
   
  Toelichting:
  Voornaam: Achternaam:
  Email: Telefoon:
   
   

  Op afspraak

  Ik werk alleen op afspraak om zo de volle aandacht bij u als klant te hebben tijdens een behandeling. U kunt contact opnemen via telefoon, email of het contactformulier op deze website. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak te bevestigen.

  Bij het maken van een afspraak moet ik u de klant en mijzelf paar vragen stellen om een veilige werkplek voor u, mijzelf en andere klanten te garanderen en om aan de maatregelen te voldoen. 
  •is er sprake van hoesten, keelpijn, niezen en/of verkoudheid?
  • is er sprake van benauwdheid of longontsteking?
  • is er sprake van koorts?
  • is de cliënt in contact geweest met iemand die COVID-19 heeft?
  • is de cliënt korter dan 2 weken geleden genezen van COVID-19?
  • hebben eventuele huisgenoten deze klachten?
   
  Als er sprake is van het bovenstaande moeten we de afspraak op een ander moment inplannen.
   

  In principe werk ik alleen binnen de onderstaande openingstijden. Buiten deze openingstijden kan indien noodzakelijk, in overleg en bij wijze van uitzondering een afspraak gemaakt worden.

  Een afspraak dient u minimaal 24 uur van te voren af te zeggen. Wanneer u dit vergeet te doen ben ik genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd toch in rekening te brengen.

  Provoet

  De Nederlandse branchevereniging voor pedicures heet ProVoet. Alle ProVoetleden zijn verplicht een vakdiploma te halen dat de branche erkent. Daarnaast is er een verplichte jaarlijkse bijscholing. Hierdoor weet je zeker dat een vakkundige voetverzorger je voeten behandelt.

  Voetentenen is aangesloten bij Provoet met lidnummer Provoet : 316851

  Contactgegevens

  +31 (0)6 515 572 78
  info@voetentenen.nl
  www.voetentenen.nl
  KVKnr.: 68405146

  Bereikbaarheid

  Auto
  Wanneer u met de auto komt naar mijn pedicurepraktijk, dan is het mogelijk om gratis te parkeren. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

  Openbaar Vervoer
  Komt u met het openbaar vervoer, dan kunt u het beste uitstappen op station Hoogkarspel. Lopend bent u er binnen 15 minuten. (zie routekaartje links)

  Staat uw vertrekpunt hier niet tussen, plan dan uw route met 9292.nl

  Fiets
  Komt u op de fiets naar mijn praktijk? U kunt voor de deur uw fiets plaatsen.